Your Creative

Szociális

A közösségen belül átláthatóságot, szociális nyitottságot szeretnénk biztosítani az ügyfelek tevékenysége vagy üzlete számára, ezzel is segítve növekedésüket.

Egyenjogúság

Bármiféle diszkrimináció nem tesz mást, mint megoszt, mi viszont a befogadásban hiszünk, abban, hogy minden magán- vagy jogi személynek lehetőséget kínálunk, kapcsolatokat, partnerségeket akarunk létrehozni, és csak így beszélhetünk a következő pillérünkről.

Fejlődés

Szeretnénk azok a partnerek lenni, akik segítik a hosszú távú fejlődéshez vezető népszerűsítést, időt adva az érintetteknek, hogy minél többet tudjanak foglalkozni a tevékenységükkel, mert a kettő külön nem működhet.

Szakértelem

Olyan szakértő partnerek akarunk lenni, akik meg tudják oldani az akadályokat, vagy nagyban hozzájárulnak a kívánt növekedéshez.
yourcreativeside-transparent

Ezek vagyunk mi Neked!

Segítünk Neked a növekedésedben: amíg te nyugodtan végzed a munkád,

addig mi dolgozunk a tevékenységeid népszerűsítésén.

?

Szociális

Szociális vállalkozásról lévén szó, a szociális szerepvállalás nyilvánvaló hozzájárulás, amivel a közösség fejlődését szolgáljuk, ugyanakkor nevünkben nem csak ez a tényező emeli ki a szociális aktivitást, hanem maga a népszerűsítés is, amit olyan hídnak tekintünk, amely összeköt egy személyt vagy tevékenységet másokkal, akik ezáltal kapnak információt, hogy segítsen nekik átkelni a hídon, azon a kapcsolaton. A közösségen belül átláthatóságot, szociális nyitottságot szeretnénk biztosítani az ügyfelek tevékenysége vagy üzlete számára, ezzel is segítve növekedésüket. A közösségen belül átláthatóságot, szociális nyitottságot szeretnénk biztosítani az ügyfelek tevékenysége vagy üzlete számára, ezzel is segítve növekedésüket.

Egyenjogúság

Bármiféle diszkrimináció nem tesz mást, mint megoszt, mi viszont a befogadásban hiszünk, abban, hogy minden magán- vagy jogi személynek lehetőséget kínálunk, kapcsolatokat, partnerségeket akarunk létrehozni, és csak így beszélhetünk a következő pillérünkről.

icon1

Fejlődés

Vállalkozásunk éppen ezt a tényezőt hivatott segíteni. Népszerűsítés nélkül bármilyen tevékenység olyan, mintha nem is létezne, de mindenesetre a hatás lényegesen szűkebb a kelleténél. A népszerűsítésbe való befektetés ma már nem egy lehetőség, hanem szükség, elengedhetetlen ahhoz, hogy egy tevékenység optimális szinten tudjon működni. Mi szeretnénk lenni azok a partnerek, akik segítik a hosszú távú fejlődéshez vezető népszerűsítést, időt adva az érintetteknek, hogy minél többet tudjanak foglalkozni a tevékenységükkel, mert a kettő külön nem működhet. Fără promovarea a oricărei activități este ca și cum activitatea respectivă nici nu ar exista, dar în orice caz efectul este semnificativ mai restrâns decât ar trebui să fie. Investiția în promovare nu mai este o posibilitate, este o necesitate pentru funcționarea la nivel rezonabil al oricărei activități. Noi dorim să fim partenerii care ajută promovarea care inevitabil duce la dezvoltare pe termen lung, oferind timp celor implicați să se ocupe cu activitatea în cât mai mare măsură, cele două neputând funcționa separat.

Szakértelem

Hogyan tud valaki egy olyan tevékenységgel foglalkozni, amely sok erőfeszítést és befektetett időt igényel, ha közben tucatnyi egyéb dologgal kell foglalkozzon? Illetve hogyan végezhet valaki egy tevékenységet, ha nem rendelkezik tapasztalattal vagy a hozzá szükséges alapvető ismeretekkel? A válasz nagyon nehezen, vagy eredmény nélkül. Az a személy, aki rendelkezik tudással és szakértelemmel, sokkal gyorsabban és jobban tud valamit csinálni, így értéket teremt az alacsonyabb gyártási költségek és a sokkal rövidebb elkészülési idő révén. Ezt a szakértelmet pontosan azért kívánjuk felkínálni, hogy azt az értéket és időt biztosítsuk, ami biztosítsa, hogy a tevékenység a kívánt paramétereken működjön. Olyan szakértő partnerek akarunk lenni, akik meg tudják oldani az akadályokat, vagy nagyban hozzájárulnak a kívánt növekedéshez. De asemenea, cum poate cineva să facă o activitate dacă nu are experiența sau cunoștințele de bază necesare? Foarte greu, este răspunsul sau fără rezultate. O persoană care are cunoștințe și expertiză poate face un lucru mult mai repede și mult mai bine, creând astfel valoare prin cheltuieli de producție mai mici și timp mult mai scurt de finalizare. Noi dorim să oferim această expertiză tocmai pentru a oferi valoarea și timpul necesar pentru ca activitatea să funcționeze la parametrii doriți. Noi dorim să fim partenerii experți care pot soluționa impedimentele sau pot contribui în mare măsură la creșterea dorită.

s-icon

Szolgáltatásaink

Tudunk Neked segíteni fotók, promós videók, közösségi platformjaidra való tartalmak készítésében, animációk, bannerek, írott és vizuális tartalmak létrehozásában a közösségi oldalaidra, vagy más olyan tevékenységekben, amiről te úgy gondolod, hogy rövid, közép- és hosszú távon segíthetnek Téged a népszerűsítésben.

Gyártás

Video

Gyártás

Grafika

Gyártás

tartalom

Gyártás

Animációk

népszerűsítés

online

Social / Szociális

Inclusion / Egyenjogúság

Development / Fejlődés

Expertise / Szakértelem

Cégünket Social Inclusion Development Expertisenak hívják, röviden SIDE, mert mi vagyunk azok, akik mindig készek vagyunk segíteni, használva az évek során begyűjtött tapasztalatainkat, valamint kreativitásunkat. Tudunk Neked segíteni fotók, promós videók, közösségi platformjaidra való tartalmak készítésében, animációk, bannerek, írott és vizuális tartalmak létrehozásában a közösségi oldalaidra, vagy más olyan tevékenységekben, amiről te úgy gondolod, hogy rövid, közép- és hosszú távon segíthetnek Téged a népszerűsítésben.

Szociális vállalkozás vagyunk, ezért a profit 90%-át olyan tevékenységekre fogjuk visszafordítani, amik a közösség hátrányos helyzetben élő tagjait szolgálják. Így azáltal, hogy partnerünkké válsz, nemcsak a népszerűsítésbe fektetsz, hanem a közösség hátrányos helyzetű tagjait is segíteni fogod. Partnerségünk így nem csak a tartalomkészítésre vonatkozik, hanem arra is, hogy ki milyen mértékben kíván bekapcsolódni a szociális tevékenységekbe.

Csapatunk SIDE

Egy fiatalokból álló csapat vagyunk, akik úgy döntöttünk, hogy az országban maradunk dolgozni, hogy megmutassuk itthon is vannak esélyek az érvényesülésre, és a befektetett energia eredményekhez is vezet. Mint csapat, de külön-külön is széles körű tapasztalattal rendelkezünk, ami a fotós, videós vagy a három nyelven való szöveges tartalomkészítést illeti. Ötünknek összesen több mint 50 év tapasztalatunk van fotózás, filmezés, szerkesztés vagy az animálás terén. Ami még ennél is jobban jellemez minket, az a tény, hogy a közösség oszlopos tagjai vagyunk, és célunk, hogy népszerűsítsük térségünket, ezáltal hozzájárulva egyben a fejlődéséhez is. Ugyanakkor, mindez csak akkor valósulhat meg ha bevonjuk ebbe a munkába térségünk lakóit is, mindazokat, akik szeretnék ezt a térséget és lakóit egy fenntartható és harmónikus úton tudni, ahol a természet védve van, az értékek értékelve vannak és ahol a fiatalok megtalálják a helyüket, és jövőt tudnak építeni.

Lépj kapcsolatba velünk

az üzleted nővekedése érdekében

Szolgáltatások

4 + 1 =